22 April – Earth Day!

Gastschrijver Rymke Wiersma

Vanwege Earth Day hebben wij bij Verhalen in de Vensterbank een hele bijzondere gastschrijfster uitgenodigd. Rymke Wiersma schrijft al jarenlang boeken die gaan over bewust leven, lief zijn voor elkaar en lief zijn voor het milieu.

Haar werk is zowel filosofisch als literair! Haar personages zijn vaak ontzettend lieve ingetogen mensen die zich het leed van de wereld erg aantrekken! De perfecte schrijver dus om een verhaal voor te lezen ter ere van Earth Day!

De boeken van Rymke Wiersma zijn uitgegeven bij Uitgeverij Atalanta. Er zijn boeken geschikt voor zowel volwassenen als kinderen, dus neem vooral een kijkje op de website!

Wat is Earth Day?

Earth Day, of in het Nederlands: de dag van de aarde is een dag waarop we allemaal iets liefs doen voor de aarde, dit kan iedereen voor zichzelf doen, of je kunt je aansluiten bij een lokaal project om bijvoorbeeld afval op te ruimen in een park bij jou in de buurt.

Wanneer is het Earth Day?

Earth Day wordt dit jaar gevierd op donderdag 22 april! En er zijn deze hele week overal al lezingen, online evenementen en goede initiatieven, waar je je bij kunt aansluiten!

Earth Day Initiatieven bij mij in de buurt?

Als je wilt weten welke Earth Day projecten en initiatieven er zijn waar jij je bij zou kunnen aansluiten kun je kijken op:
De website: Dag Van De Aarde

Vanwege de covid pandemie zullen er dit jaar niet heel veel groepsevenementen zijn, maar dat houd je natuurlijk niet tegen om bij jouw in de straat wat afval op te rapen of om een dagje biologisch te eten!

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: