Samen Schrijven!

Meedenken in de Chat!

Het verhaal van deze week is tot stand gekomen in de livestream van 11 maart getiteld: “De Geboorte Van Een Verhaal”. We begonnen met een lege pagina en iedereen die aanwezig was mocht suggesties aandragen in de chat.

Creativiteit en Schrijftips

In de livestream deden we een aantal oefeningen om de creativiteit te laten vloeien. Hier bij Verhalen In De Vensterbank zijn we er van overtuigd dat iedereen in de ‘flow’ kan komen, en dat inspiratie eigenlijk alleen maar een trucje is waarbij je je innerlijke criticus even uitzet.

Tijdens het brainstormen en schrijven van dit verhaal komen we natuurlijk allemaal situaties tegen waar een schrijver nu eenmaal mee geconfronteerd word. Hoe kom je van een idee naar een spanningsboog? Hoe zorg je dat je personage niet een-dimensionaal wordt? Hoe zorg je dat de lezer het verhaal voor zich gaat zien?

Tijdens het schrijven komen er allerlei schrijftips aanbod waardoor je daarna zelf ook aan de slag kan gaan en een verhaal kan schrijven.

Livestream terugkijken!

De geboorte van dit verhaal is nog terug te kijken op Youtube! Deelnemen in de chat is niet meer mogelijk maar als je nog een goed idee hebt kun je dat in de comments achterlaten!

Zelf meedoen?

Heb je deze livestream gemist maar zou je graag een keer meedoen vul dan onderstaand formulier in, dan houden we je op de hoogte van toekomstige schrijfactiviteiten en livestreams!

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: